Доволни клиенти споделят

Казвам се Светла Горанова и съм съдружник и креативен директор в център „Забавна математика“, в София – zabavnamatematika.com . С цялото си сърце в математиката, ние подкрепяме всяко дете от неговата ранна възраст да учи и расте.

Като собственик на обучителен център, винаги съм се стремяла да следвам добър баланс между иновации и стабилност. Ивет беше идеалният коуч да ме преведе през този процес. С нейния много фокусиран и нежен подход, тя ми помогна да осъзная моите собствени потребности в посока личностно израстване и баланс. След това ние работихме върху конкретни теми и в 90% от случаите аз постигнах много повече от това, което исках като резултат. Винаги се чувствах по-силна и по-щастлива след всяка сесия. С яснота и увереност, аз не само си преставих моята нова позиция в компанията в следващите 5 години, но също стигнах до изводите какъв точно екип ще ми трябва, така че да съм в креативната роля, вместо в оперативна роля, както до сега. Благодарение на Ивет аз успях да си представя какъв ще е идеалният оперативен мениджър, който вече се грижи за новонаправената структура в компанията и работи за това да привлича все повече родители, които искат да помогнат на децата си да учат и да се наслаждават на математиката от ранна възраст.

Силно препоръчвам Ивет Павлова за приноса, който тя дава на света.

Юли 2017

 

Светлана Горанова, съдружник в обучителен център "Забавна математика"

Започнах да работя с Ивет през януари 2017 г. след като присъствах на еднодневен семинар, в който тя води презентация за продуктивност и баланс работа-личен живот. Аз бях силно развълнувана от презентацията на Ивет, примерите, които използва и посланието, което изпрати към нас като участници, а по-специално, че е възможно да живеем балансиран и щастлив живот като разтворим нашата автентичност и нашата истинска същност. В този момент на моя живот аз имах трудности да постигна стабилен растеж в моя бизнес и едновременно с това имах предизвикателства удома, които ме водеха до стрес. Свързах се с Ивет за стратегическа сесия и започнах да работя с нея.

По време на коучинг процеса с Ивет, тя ми помогна да разкрия някои дълбоко закодирани мисловни модели, които нося от детството си и които се оказа, че ми пречат. Аз бях поставяна също в ситуации на визуализация, в които с майсторски задавани въпроси от страна на Ивет, аз бях в състояние да видя ситуациите, които ми създаваха стрес в нова светлина и бях вече в състояние да разрешавам проблемите с лекота и радост.

Най-важното, което разбрах е, че моя собствен живот може да е обект на моделиране и пренастройка от мен самата. За първи път аз можах да сменя перспективата на това как усещам живота. Историите, които си разказвах на себе си, започнаха бавно да избледняват и започнах да създавам нова посока от мисли и нови, свежи перспективи за моето бъдеще.

Ивет влага енергия, която е толкова финна, скромна и в същото време монументална по мащаб. Веднъж като срещнеш такъв човек като нея, разбираш, че този човек е наистина там, за да ти помогне, че тя може да те завърти във вихъра на собственото ти великолепие – да извади най-доброто от теб самия.

Силата на нейния коучинг се базира на емпатия и следването на нейната мисия да връща силата на хората да станат най-добрата версия на себе си и да живеят техния най-добър живот. Нейната топлина и разбиране, комбинирано с дълбока интуиция в насочващ в правилната посока разговор я направи за мен човек, към когото да се обръщам в предизвикателни ситуации.

От както започнах да работя с Ивет, я препоръчвам на много приятели, собственици на бизнес или хора, които искат да се предвижат в следваща фаза от техната кариера или семеен живот. Искам да изразя дълбоката си благодарност за трансформацията, която Ивет ми помогна да постигна и искам да споделя моят опит с всеки, който търси препоръка за коуч.

Можете да се свържете с мен на angelina.penkova@gmail.com за повече информация.

Ангелина Пенкова, Юли 2017 г.

  • Собственик на маркетингова агенция comtrail.eu.
  • Съдружник в Customer Experience Consulting company Loyalty First
  • Съдружник в Thai Massage Studio thaimout.eu

Ангелина Пенкова, управител на маркетингова агенция Комтрейл

За втори път се обръщам към Ивет за съдействие. Този път по друг повод. Смених работата си в съвсем нова област, непозната за мен и изпитвах огромни затруднения да навляза в нея. Ужасът ми беше огромен! Не се справях и всеки ден беше мъчение за мен. Ставах да уча сутрин в 04.00 часа преди работа, но ставаше все по-зле. Всички ми казваха, че трябва да се успокоя, но аз просто не можех. Чувствах се глупава и неподготвена, уплашена, че не мога да се справя, въпреки помощта на колегите. Вече мислех да се откажа… Не вярвах, че нещо може да се промени, бях отчаяна и реших да се свържа отново с Ивет. Говорихме по-малко от 1 час, но след разговора аз се чувствах различно – бях друг човек. Върнах си самочувствието, което бях загубила през годините. Осъзнах, че е необходимо време, за да се случат нещата. Заедно направихме работещ план и резултатът не закъсня. Само след 1 седмица прекият ми ръководител ме повика и ме похвали. Каза, че всички колеги са забелязали промяната и се справям много добре. Бях толкова щастлива, уверена и спокойна, че реших да напиша тази препоръка, за да може и някой друг да промени живота си за по-малко от час! Невероятно е, но все пак се случи!

А на Ивет бих искала да кажа: Ивет, да помогнеш дори само на няколко човека по начина, по който го направи с мен, си струва да се бориш и да не се отказваш от това, което предлагаш на хората.

София Георгиева"Обслужване на клиенти" в IT компания, България

Свързах се с Ивет с идеята за бизнес коучинг, защото имах колебания в избора на посоката си за професионално развитие. Още в първите сесии обаче, Ивет ми помогна да осъзная, че професионалното развитие върви ръка за ръка с личностното израстване и осъзнаване на приоритетите. И така темите ни на разговор изцяло се преориентираха към работа върху личните страхове, взаимоотношенията ми с близките и емоционалния баланс. Получих доста яснота, промених начина си на мислене и разбрах, че голяма част от проблемите се решават само чрез тяхното осъзнаване. Всъщност, работейки върху личните ми страхове и взаимоотношения, се промени начинът ми на мислене и в бизнес аспект. Това се отрази върху мотивацията ми, целите и надявам се в дългосрочен план – резултатите. Като следствие ежедневният стрес намаля и се чувствам спокойна, че правя каквото трябва. С нетърпение очаквах всяка следваща сесия, защото знаех, че това ще бъде още една крачка към опознаване на себе си. Не знаех много за коучинга, но работата ми с Ивет определено допълни положителните ми впечатления за този тип услуга. И със сигурност бих препоръчала Ивет като коуч, който умее да предразполага, разбира и мотивира хората

Алеся Ивановаграфиччен дизайнер на свободна практика, България

Ивет е много фокусирана върху темата и резултат, който клиентът иска да получи или това, което иска да постигне. Аз най-много се наслаждавах на НЛП инструментите. Те ми помогнаха наистина да стигна до дъното на нещата и да се префокусирам върху предвижването ми напред като по-силна. Използването на НЛП техники от Ивет и тяхната сила дава съществена трансформация и резултати. Аз сега имам по-добра яснота, средства и техники да остана фокусирана и да се предвижвам напред в моите планове.

 

Алевтина КрасенинниковаЛидершип коуч и независим консултант, Сингапур

Предложението да ползвам коучинг услугите на Ивет дойде в много критичен за мен момент. Имах много сложна работна ситуация и реших да опитам.  Беше ми странно и леко плашещо. Но в течение още на първата сесия все повече усещах, че имам някой на моя страна, на който мога да доверя всичко – без да ме съди и в пълна конфиденциалност. Въпросите, които ми задаваше все повече ми показваха, че отговорът е в мен и че знам, кое е правилното. Работата ми с Ивет ми даде смелост да приема промяната и да направя крачка в нова посока. Чувствах се окрилена и уверена.  Щастлива съм, че работих с нея!

Теодора МуравееваЗлатен Директор в Орифлейм, България

Ивет има много спокоен и позитивен коучинг стил. Тя слуша много задълбочено и предоставя място за изследване на твоите мисли. Използва моделите добре и управлява процеса много ефективно. Ние постигахме нашите цели във всяка сесия. Аз научих много за моят личен смисъл в работата, която извършвам. Постигнах яснота относно посоката на моя коучинг бизнес и предпочитани клиенти. Развих голямо уважение към способността на Ивет да прави коучинг на нейния втори език. Тя беше ангажирана и отдадена на нашата коучинг програма. Тя инвестира много от себе си в моето личностно израстване и ме подкрепи в постигането на моите цели в програмата. Нейния стил и използване на модели е ефективен и я препоръчвам като коуч на всеки, който е в период на трансформация или е вдъхновен да направи промяна.

Тимоти Марткоуч и предприемач, Великобритания

С Ивет Павлова имахме четири срещи, по време на които успяхме да обсъдим и дефинираме проблеми свързани с моята професионална реализация. Сесиите бяха изключително полезни тъй като ми дадоха стимул за развитие в сфера, която винаги е била близка до мен. Получих професионално отношение и подкрепа да направя първи крачки в нещо ново, където се чувствам удовлетворена. Благодарна съм за компетентното и отзивчиво отношение.

Силвия МилановаМайка на 3 децаБългария

Ползвах coaching услугите на Ивет няколко месеца и намирам взаимодействието с нея за изключително полезно и подкрепящо. Нейната опитност в коучинга съчетани с уравновесеност и мъдър, прагматичен подход към предизвикателствата на живота са част от ценните за мен качества, които правеха нашите сесии толкова полезни. Умело задавайки  въпроси, позитивно предизвикателна тя ми помогно да стигна до по-дълбоки прозрения и  удовлетворяващ резултат във всяка от нашите дискусии. Имам доверие в нейните способности и знам че мога да разчитам на нейната подкрепа.

Даниел ВладиновМениджър в IT компанияБългария

Здравей, Ивет!
Изживях нещо прекрасно по време на сесията си с теб. Чудесата, които се случиха по време на нея, продължават и сега. Всичко при мен се получава с лекота! Още същия ден поставих себе си на първо място и най-интересното е, че дори не срещнах съпротивление. Успявам във всичко!
Благодаря ти! Обичам те и целувки.

Петя ТодороваПисмо от клиентБългария

Благодарение на Ивет Павлова, аз намерих пътя към светлината…Отново и отново се уверих, че НЕВЪЗМОЖНИ неща няма. Ако и вие искате да откриете своя път към щастието, Ви съветвам да се обърнете към нея.

Надзие ШефкедСтудентка в СУБългария

С Ивет рабтихме 2 месеца във връзка с развитието на моя нов бизнес. Тя има релаксиращо и нежно присъствие. Слуша внимателно и връща към клиента, това което е важно за него. Потапя те напълно в това, което трябва да изследваш за себе си и в същото време винаги прави връзка с това,  което е важно за теб и от общото те връща към конкретното. Аз имах истински прозрения още в началото на нашите коучинг взаимоотношения, когато достигнах до нещо, което се оказа много важно за мен, без да съм подозирала, че не е било в приоритетите ми. От работата си с Ивет направих съществен прогрес в моята маркетингова дейност и увеличих увереността си значително.

Селина МилетИТ експерт, Треньор, Преподавател по йога, коучКанада

Ивет ми отвори очите по толкова много начини докато работеше с мен като бизнес коуч! Аз бях в състояние да открия много важни прозрения, които по друг начин не бих могла да ги намеря. След работата си с Ивет, аз намерих достатъчно кураж да напусна старата си работа и да поема по нов път и да правя неща, които наистина искам да правя! Тя ми показа, че всяка част от мен е готова да направи това, въпреки моята „критична” част и чрез нейните въпроси аз разбрах, че няма нищо в моята стара работа, което да ме задържа. Благодаря ти Ивет, за това, че ме поведе по това ново житейско приключение и че беше с мен!

Ули ДюкСъстейнабл бизнес коуч в „ПашънАкт”Германия

Силно препоръчвам Ивет като коуч. Тя ми помогна да преодолея моите собствени лимити, както лични, така и професионални. Неща от моя живот, с които не се справях, но трябваше да се справя, стана по-лесно да се изправя пред тях с Ивет. Заедно с Ивет ние разгледахме защо не правех неща в моя живот, които бях казала, че искам да направя и защо се спирам. Ивет ми помогна да направя план за моето лично и професионално бъдеще, и да разпределя този план в стъпки, които да мога да направя и да следвам успешно. Ако имате нещо в живота, което мислите, че трябва да правите, но не го правите, препоръчвам коучинг сесии с Ивет. Тя ще ви помогне да дефинирате точно какво искате и как да го постигнете.

Сара Кели КинанЛайф коуч за хора с наднормено тегло и хронични болкиСАЩ

Силно препоръчвам Ивет като коуч. Тя е чувствителна и ми задаваше въпроси по много предизвикателен начин, карайки ме да виждам нещата от друга перспектива. Тя също така знае как да окуражава и да подкрепя. Благодаря ти Ивет за твоята енергия и мотивация!

Селия МанрикеПроджект мениджър в „Операции и трансформации”, Глобал сървисИспания

Спокойно, проницателно и силно са само няколко думи, с които мога да опиша коучинга с Ивет. Нищо не изглеждаше проблем, когато работих с нея. И това отношение заедно със силните й въпроси и добре приложени практики, ми помогнаха да направя съществени промени в живота си. Да работя с Ивет беше невероятно преживяване. Бих я препоръчала на всеки.

Майкъл БърнщейнЛайф коуч и бизнес мениджър в „Пробуждащ коучинг”САЩ

Имала съм няколко проницателни коучинг сесии с Ивет. Нейният спокоен и фокусиран подход, комбиниран със силни НЛП практики имаше голямо влияние върху изборите, които направих относно моята бъдеща кариера. Тя ми помогна да се чувсвам по-силна чрез промяна на моите вярвания, които ме ограничаваха, и да се фокусирам върху следването на моето призвание. Ивет има уверено и нежно присъствие, което създава сигурно и доверено простраство. Силно препоръчвам Ивет като коуч.

Алфхилд ТверамоКоуч/консултант – развитие на лидери, управление на промяната и баланс живот-работаНорвегия

Да работя с Ивет беше невероятно преживяване. Нейното спокойно присъствие и ентусиазъм ми позволи да съм отворена и чувствителна докато работихме върху моите лични и професионални предизвикателства. Чрез проницетелни въпроси и силни практики Ивет ми помогна да предприема действия към промяна и да се радвам на предизвикателствата относно промените в моя живот. Силно препоръчвам Ивет като коуч.

Сунита РойчудхуриБрачен и семеен терапефт и коучСАЩ

С Ивет съм имал няколко коучинг сесии. Тя ми помогна да се върна към моя нов път в кариерата си и да фокусирам енергията и времето си в правилната посока и към важните неща, за да успея. Това доведе до големи подобрения в моя бизнес и много повече увереност да предприема действия.

Хорке КарулаИзпълнителен директор и основател на „Шейкъп”Испания

Проведените коучинг сесии с Ивет ми помогнаха да променя възприятието си за света, постигнах подобряване във взаимоотношенията със съпруга си. Осъзнах, че аз сама творя живота си и че притежавам „омагьосваща“ сила да постигам това, което искам.

Ива ДимитроваПсихолог, работи с деца от проблемни семействаБългария

Сесиите с Ивет ми вдъхнаха увереност, че мога да променя нещата, които не харесвам в живота си. Припомних си какво е да мечтая и да искам нещо повече за себе си и близките си. Бях се отчаяла, че никога няма да мога да отслабна, но заедно с нея направих първите крачки по пътя, наречен „здравословно хранене”. Всяка сесия ми даваше възможност да преоценя приоритетите си, изваждаше на бял свят неща, които съм игнорирала с години. Вече знам, че за да съм полезна на другите, трябва да ценя преди всичко себе си и работя в тази посока. Не става толкова бързо, колкото искам, но този път съм търпелива и изпълнена с увереност в успеха си. Благодаря й от сърце за всичко, което направи за мен и семейството ми.

София ГеоргиеваОбслужване на клиентиTeletech LtdБългария

Още след първата сесия на мотивационен коучинг с Ивет се почувствах прекрасно. Тя ми помогна да подобря общия поглед върху всички области в живота ми, да открия какво наистина искам и да намеря своята вътрешна мотивация да го постигна. В допълнение към ясния и последователен начин на работа, Ивет е много спокойна, уверена и позитивна, което създава страхотна атмосфера на сътрудничество и подкрепа.

Силвина ФурнаджиеваМениджърGlobal StudioБългария