Тренинги

Коучинг умения за пълноценни взаимоотношения

Модул 1 – 7 и 8 октомври 2017 г. от 10 до 18 часа.

„След анализ на всички проучвания установихме, че човешките взаимоотношения влияят най-силно върху това дали сме здрави, а колкото по-здрав е един човек, толкова по-щастлив е той“ –  Робърт Уелдинг професор по психиатрия в Харвардското медицинско училище (в. Дневник)

С моята колега Христина Митовска имаме удоволствието да Ви поканим на нашия съвместен тренинг  „Коучинг умения за пълноценни взаимоотношения“.

Ние вярваме, че начинът, по който общуваме с другите, определя здравето, щастието и изобилието в живота ни!

Какво са коучинг уменията?

Коучинг уменията са умения за общуване и подкрепа. Те са изведени чрез анализ на поведението на най-успешните хора в света. Систематизирани са в група умения, които могат да се усвоят, така че в общуването си с другите да даваме най-доброто от себе си и да извадим най-доброто и от отсрещната страна. Това дава усещането за пълноценни взаимоотношения и подкрепа, които са в основата на дълготрайните връзки, дълготрайната любов и разбирателство.

Чувствате ли се понякога неразбрани в общуването си с партньора?
Усещатели, че общуването Ви може да бъде много по-дълбоко и пълноценно?
Готови ли сте да поемете Вашите 50% отговорност в общуването си с близките и да промените начина си на свързване?

Ако отговорът на повечето въпроси е ДА, този тренинг е за Вас! 

Ако пък просто искате да създадете още по-голяма хармония и разбирателство в общуването с партньора, близките или приятелите, този тренинг също е за Вас! 

Ние вярваме още, че човек не е начинът, по който общува. Защото знаем, че общуването е УМЕНИЕ, което може да се учи и променя.

Когато общуваме с другите, 50% от процеса е наша отговорност. Когато общуваме с децата си, нашата отговорност също е 50%, но останалите 50%  НЕ са на детето, а НА партньора ни. Защото заедно с партньора си сме на 100% отговорни за начина, по който общуваме помежду си и с децата си. Когато решим да променим и подобрим нашите 50% от уравнението, когато сменим подхода, думите и отношението, магията се случва и променяме пряко цялата система на взаимодействие!

Нашият тренинг ще Ви разкрие нови начини за свързване с партньора и децата Ви и ще провокира положителна промяна в живота Ви. А постигнатите резултати ще повлияят позитивно и на общуването Ви с приятели, колеги, бизнес партньори и клиенти.

Заедно ще изучаваме, тренираме и изживяваме нови подходи в общуването и свързването, които ще Ви помогнат да изграждате и поддържате пълноценни взаимоотношения с важните за Вас хора.

Често общуваме несъзнателно, защото като деца сме приели моделите, които семейството, училището и средата са програмирали в нас. А общуването е умение, което може да се коригира, за да създаваме пълноценни връзки и отношения на любов, подкрепа и дълбочина. А в ролята си на родители, ще предадем тези позитивни примери на децата като създадем дълбока промяна не само в семейството, но и в общността, от която сме част!

Замислете се:

 • Как се чувствате, когато получите отхвърлящо, наставническо или негативно отношение? Как реагирате? Как възприемате човека, който се е отнесъл така към Вас? Какво му казвате? Как му го казвате?
 • А как се чувствате, когато усетите подкрепа, разбиране, приемане в общуването си с някого? Как реагирате тогава? Как възприемате човека, който се е отнесъл така към Вас? Какво му казвате? Как му го казвате?

Тренингът ще Ви  разкрие “тайните” на пълноценното общуване и свързване, използвани от най-добрите коучове, консултанти и обучители по цял свят.

 • Ако искате да поемете отговорност и да промените своите 50% в общуването с партньора си…
 • Ако искате да въведете трайно нови умения на общуване в семейството си, за да се чувствате дълбоко удовлетворени и щастливи…
 • Ако искате да научите  по естествен начин децата си да общуват пълноценно още от малки, за да водят щастлив и успешен живот…

Включете се в нашия тренинг! 

ДЕТАЙЛИ ЗА ТРЕНИНГА

Тренингът е три-модулен. Но Вие избирате дали да се включите във всеки модул или само в един или два. Участиято Ви в Модул 1 ще подобри значително познанията и уменията Ви за общуване. Но ако искате да се запишете за втори и трети модул, трябва да сте преминали през първи и съответно през втори модул.

Модул 1: Основи на пълноценните отношения

В този модул ще научите:

 • Основни коучинг умения, които ще Ви помогнат да направите промяната в общуването с близките си хора
 • Ще ги тренираме, за да може да влязат трайно във ежедневието Ви
 • Ще научите как създавате реалността и как можете да промените тази реалност  
 • Ще се научите да разпознавате и управлявате емоциите, ще разберете как да реагирате спрямо чуждите емоции по най-добрият начин
 • Ще научите кои са пречките и саботьорите в общуването и как да се справите с тях

Дати: 7-8 октомври 2017 г. от 10 до 18 часа, общо 16 часа тренинг

Място: предстои да бъде уточнено

Водещи:

 • Христина Митовска – коуч, обучител и йога инструктр 
 • Ивет Павлова, НЛП коуч с фокус бизнес растеж и баланс в живота 

Цена за модул 1:

 • При записване до 25 септември 2017 г. цената е 295 лв. за един човек.
 • При записване с партньор получавате 50% отстъпка от цената – сумата за двама е 440 лв.
 • При записване след 25 септември цената е 340 лв. за един човек.
 • При записване с партньор получавате 40% отстъпка от цената – сумата за двама е 540 лв.

За да надградите и затвърдите тези първоначални умения, Ви каним да се включите в Модул 2 на Коучинг умения за пълноценни взаимоотношения.

 

Модул 2: Коучинг умения за пълноценни взаимоотношения за напреднали

Очаквайте скоро повече информация

 

 

 

 

 

Модул 3: Коучинг умения за пълноценни взаимоотношения –  майстори в общуването

Очаквайте скоро повече информация

 

 

 

 

 

 

Нашата лична цел и мисия е да дадем възможност на повече хора да се докоснат и използват коучинг уменията в ежедневието и общуването си!

Ако всичко това ще бъде от полза за Вас, свържете се с нас още сега, включете се в тренинга и започнете да променяте взаимоотношенията с близките си още от месец октомври 2017 г.!

За повече информация или да заявите участие, пишете ни на имел или се обадете на телефон:

 • За да се свържете с мен: 0888 436 127 или ми пишете на: ivet@ivetpavlova.com
 • За да се свържете с Христина: 0885 431 358 или й пишете на: mitovska.lifecoach@gmail.com

Желаем Ви да градите пълноценни и щастливи отношения с партньора и децата си!